"En hyllning till alla medarbetare inom barnsjukvården på Karolinska"

Nyhet

I fredags Barnfolkets dag av stapeln. Temat för dagen var dåtid, nutid och framtid. Bildkavalkad nedan!

Under fredagen fylldes Aula Medica av kollegor från Astrid Lindgrens barnsjukhus för ett fullspäckat firande av Barnfolkets dag. En hyllning till alla våra medarbetare inom barnsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset.

Temat för dagen är dåtid, nutid och framtid. Vi blickar tillbaka på idéerna som formade barnsjukvården tillsammans med barnsjukhusets tidigare medarbetare, tar del av kunskap, insikter och framgångar vi är stolta över i presentationer från våra verksamheter och blickar framåt på vad framtiden kan komma att bjuda på. Dagen gästas även av Anders Hansen som ger inblick i hur fysisk aktivitet påverkar hjärnan.

Barnfolkets dag är en hyllning till alla våra medarbetare och idag vill vi belysa deras fantastiska och hårda arbete för att ge våra barnpatienter den allra bästa vården.

Dagen arrangeras med hjälp av ett generöst stöd av Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus och för att så många som möjligt ska kunna delta hålls dagen vid två tillfällen, både idag och nästa fredag.

Bilder från 8 september i Aula Medica:

(Foto: Nneka Magnusson Amu)