Huddinge Centrum Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, BUMM

Ring oss

08-585 848 50

Telefontider idag

07:30 - 09:45

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Fredag 07:30 - 09:45
  • Tidsbokning/rådgivning: 0585-848 50
  • Återbud: 08-585 848 50

Besök oss

Paradistorget 4, Plan 5, HUDDINGE

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30

Diagnoser:

Astma och allergi, Fetma, Neuropsykiatri

alla

Enures och urinsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar.

BUMM är en medicinsk specialistmottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Här arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor och medicinska sekreterare i team med barnet i fokus. Vår mottagning finns på Paradistorget vid Huddinge centrum.

Ni är välkomna till oss på remiss från barnavårdscentral, vårdcentral, skolläkare eller barnsjukhus.

På våra Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar, BUMM utreder och behandlar vi barn och ungdomar. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med kollegor och övriga specialister på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Barn- och ungdomspsykiatri (BUP), barnomsorg, skola, socialtjänst och lokala habiliteringsteam är andra vårdgivare och instanser som vi har nära kontakt med.

Patientinformation

Här kan du som patient eller närstående läsa vad som gäller allmänt hos oss inför, under och efter ditt besök. Läs gärna även om din vård på Karolinska: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal.

Inför besöket

Kom 15 minuter före bokat läkarbesök. Ta gärna med BVC-kort eller tillväxtuppgifter från skolhälsovården.

Om tiden inte passar

Om ni behöver boka om eller boka av tiden ska ni göra det så snart som möjligt, dock senast 24 timmar före besöket. Detta gör ni genom att kontakta mottagningen via Mina Vårdkontakter eller på telefon.

Besöket är avgiftsfritt för barn under 18 år, men om ni uteblir eller avbokar försent debiteras besöket utifrån gällande taxa för besök inom specialistvården.

Undvik att använda parfymerade hud- och kroppsvårdsprodukter vid mottagningsbesöket då många av våra patienter har allergier.

LMA-kort och reservnummer

Om barnet saknar svenskt personnummer är det viktigt att ni tar med LMA-kort och barnets reservnummer och visar det vid besöket.

Under besöket

Hos oss kommer du och ditt barn att få träffa olika yrkeskategorier, såsom barnläkare och barnsjuksköterskor som arbetar i team med ditt barns bästa i fokus. Vid behov finns möjlighet att träffa psykolog.

Efter besöket

Har du tagit några prover vid besöket får du svar antingen per brev, med ett telefonsamtal från doktorn eller vid nästa besök på mottagningen.

Uppstår andra frågor är du välkommen att kontakta mottagningen.